Despre noi

Music Service

Este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de scenotehnica si echipamente profesionale pentru evenimente din zona de vest a tarii. Echipa noastra a oferit mereu solutii calitative, inovative si complexe, avand la baza o vasta experienta dobandita in cei 20 de ani de activitate, prin asigurarea suportului tehnic pentru concerte, show-uri, festivale, evenimente corporate, activitati de promoting publice sau private, evenimente de televiziune sau alte activitati conexe domeniului.

Expertiza obtinuta in urma implementarii si executarii a sute de astfel de proiecte, de toate dimensiunile, ofera siguranta faptului ca intelegem atat nevoile si dorintele clientului, cat si modalitatile de a le pune in practica.

Pe viitor ne propunem sa ramanem lider in domeniul nostru de activitate, continuand sa impunem standarde inalte printr-o permanenta perfectionare a serviciilor oferite, precum si prin investitii constante in tehnica si echipamente.

Datorita unei echipe deosebite (tehnicieni sunet, lumini, scenotehnica, event managing, transporturi, dj, mc), suntem cunoscuti pentru profesionalismul si seriozitatea cu care ducem la bun sfarsit fiecare proiect, intotdeauna in termenii stabiliti.

Calitate

Profesionalism

Originalitate

Pasiune